Mobilní popelník

Mobilní popelník je vynález, který pomáhá redukovat počet nedopalků na Zemi. Do pouzdra se přesně vejde krabička od cigaret a díky praktickému víčku, které se uzavírá pomocí magnetu, nehrozí ztráta cigaret. Popelník pojme až 4 cigaretové nedopalky, takže je ideálním řešením, pokud zrovna nikde v blízkosti není koš. Popelník má navíc šroubovací víčko, které zabraňuje úniku zápachu a rovněž obsahu popelníku.

Další výhodou je, že mobilní popelník může nést Vaše reklamní sdělení a nemusíte se dívat na odstrašující fotky, které jsou na klasických cigaretových krabičkách. Můžete se tedy sami rozhodnout, co budete na Vašem cigaretovém pouzdru nosit.

 

Pro cestovní agentury

 

Hlavně se ale jedná o přírodu a životní prostředí, které je třeba chránit. Používáním mobilního popelníku snížíte znečištění, které je způsobeno právě nedopalky. Věděli jste například, že celou jednu třetinu odpadu v oceánech tvoří cigaretové nedopalky? Na zabití 50 % zvířat stačí pouhých 5 nedopalků v 1 litru vody… Denně se přitom na světě vykouří 15 miliard cigaret a většina z nich skončí v přírodě a jejich rozklad trvá až 15 let! Myslete tedy, prosím, na přírodu a na naše životní prostředí.

 

Pro více informací se podívejte na naši prezentaci, odkaz níže:

Prezentace_mobilní popelník

 

Zpět do obchodu